Gespot onderweg een Doosan DX10Z van hoveniersbedrijf Eijndeloos Groen uit Zundert

19 februari 2019

Carlo van den Eijnden, directeur/ eigenaar van Eijndeloos Groen, over zijn ervaring tot nu toe.

Carlo: "Deze Doosan DX10Z hebben we voornamelijk aangeschaft voor gebruikersgemak. Hiermee bedoel ik dat we deze machine in onze werkzaamheden niet 8 uur per dag in kunnen zetten maar op gezette tijden wel heel goed kunnen gebruiken. Voorheen huurde we vaak een vergelijkbare machine, dit was eigenlijk in ons werk niet ideaal. De werkzaamheden moeten al wat forser zijn om de huur van een machine ergens te rechtvaardigen. Op gezette tijden ophalen en terugbrengen paste ook niet altijd in ons werkschema, dat probleem is nu opgelost.

Door deze investering zijn we nog een stuk flexibeler en professioneler geworden richting onze opdrachtgevers, onze tijd wordt veel efficiënter ingezet.  Ik zie het ook als een investering in mezelf, een paar grote plant gaten worden nu uiteraard niet meer met de hand gedaan. Maar zo is het nu ook een stuk eenvoudiger om tegelijkertijd extra werkzaamheden voor onze klant uit te voeren zoals en sleuf graven voor een hemelwater afvoer of electra kabel leggen.  

Het gebruikersgemak van deze Doosan DX10Z is eenvoudig en zijn compactheid maakt hem op veel (smalle) plaatsen inzetbaar dat is een echt pluspunt. Als ik min punten op moet noemen gaat het om details die eigenlijk niets met de werking van de machine te maken hebben. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld het tankdopje en de sleutel doen in mijn ogen wat knullig aan maar in mijn vak is de uitstraling van het geheel natuurlijk ook belangrijk misschien dat ik daarom verder kijk als gebruikersgemak. Kortom dikke pluim voor Staad en Doosan, wij zijn tevreden."

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte