Gespot onderweg: een Doosan DX140W-3 van Maessen Loonwerk uit Heeze

16 april 2019

Gespot onderweg: een Doosan DX140W-3 van Maessen Loonwerk uit Heeze. We vragen machinist en eigenaar Jack Maessen naar zijn ervaring met deze Doosan en Staad als leverancier.

Jack: "Ik ben bij Staad uitgekomen omdat ik een jong gebruikte machine zocht. Ik heb veel klanten die gebruikmaken van onze diensten en die hebben zelf ook verschillende Doosan's in hun machinepark. Van hen hoorde ik met regelmaat verhalen over de goede ondersteuning en prima service die Staad biedt. Ik ken Sijmen Staadegaard nog uit de tijd van de landbouwmechanisatie, dus het eerste contact voor een gebruikte machine is via hem verlopen. Het lukte Staad om mij in relatief korte tijd een interessante aanbieding te doen voor deze Doosan DX140W-3. Dit is onze eerste Doosan en het bevalt me prima. In de cabine heb je veel zicht en ondanks dat het zeker niet de zwaarste machine is, ben ik wel verbaasd over de kracht die deze Doosan in het werk kan opbrengen. In de markt heeft Doosan veel concurrenten,  maar in de prijs kwaliteit verhouding en daarbij Staad als leverancier is dit voor ons absoluut de allerbeste keuze geweest.

Ik vind het belangrijk dat ik ondersteund wordt door een importeur of dealer op het moment dat ik dat nodig heb, omdat we zelf een storing of reparatie niet kunnen verhelpen. Dat is bij Staad gewoon echt goed geregeld. Ik heb ze niet vaak nodig,  maar ze zijn er zodra ik bel, met de juiste kennis, gereedschap en materiaal.

Ik heb daarom nu niet echt verbetertips voor Staad. Ondanks de groei weten ze toch hun persoonlijke aandacht en een goede kwaliteitsnorm vast te houden. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan zorgen ze ook direct voor de oplossing. Als de drie broers Staadegaard dit met hun team vast kunnen houden, dan zal verdere groei niet uitblijven. Ik vindt het een mooi bedrijf en nogmaals: ik ben erg tevreden over deze Doosan DX140W-3."

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte