Gespot onderweg, een trotse machinist!

19 december 2018

Rijdend op de weg van Uden naar het dorpje Zeeland (NB) spotten we een Doosan DX160W, toch even stoppen om te informeren bij de machinist naar zijn ervaring.

Machinist Wim van Doren van Witlox wegenbouw & groentechniek uit Uden staat ons enthousiast te woord. Wim; "Ik werk nog niet zo heel lang bij Witlox maar heb het enorm naar mijn zin. Op mijn leeftijd nog een overstap maken, daar heb ik echt wel even over moeten denken maar ik heb tot nu toe geen minuut spijt. Voorheen heb ik jaren op een ander merk gedraaid maar om eerlijk te zeggen, deze Doosan DX160W is de fijnste machine waar ik ooit mee gedraaid heb. Ik denk nog echt niet na over mijn pensioen maar als het aan mij ligt doe ik dit gewoon bij Witlox op deze Doosan of een nieuwe.” zegt hij er voorzichtig lachend achteraan. “Deze Doosan DX160W is comfortabel in de cabine, ligt fijn in de hand en heeft de power die ik nodig heb voor mijn werkzaamheden. Nogmaals als het aan mij ligt blijf ik tot mijn pensioen op een Doosan draaien, een top machine, eerlijk is eerlijk."

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte