Gespot onderweg: onlangs afgeleverde Doosan DX255LC-5 Schapers en Zn BV uit Raamsdonksveer.

27 augustus 2019

Op een nieuwbouwterrein in ontwikkeling in Oosterhout spotten we de Doosan DX255LC-5 van Schapers en Zn. BV uit Raamsdonksveer aan het werk. De machine is in April door Staad geleverd en we zijn erg benieuwd naar de ervaring van machinist John van Geels. We vallen met de deur in huis: ‘Hoe bevalt deze fraaie Doosan DX255LC-5 vanaf de aflevering tot nu, John?’’

 

John: "Ik ben echt tevreden over deze nieuwe investering. Doosan is een ander merk machine als waar ik vanaf kom en dan is deze machine ook nog eens uitgevoerd met de nieuwste technieken, zoals GPS. Ik heb al mijn wensen omtrent bediening van de machine duidelijk kenbaar kunnen maken, dus bij de aflevering van de DX255LC-5 zat alles precies zoals is besproken. Dat was super. De aflevering door Frank Verbij van Staad is ook heel goed geweest, alle uitleg komt uitgebreid aan bod. Dan kun je ook echt starten met de juiste kennis.  Dat is wel echt heel fijn, want een nieuwe machine is sowieso even wennen. De machine draait soepel en kan zeker de kracht leveren die ik nodig heb in het werk. Verder vind ik het een mooie machine om te zien, zeker met onze eigen bedrijfskleuren. Ik kan eigenlijk geen op- of aanmerkingen bedenken."

De Doosan DX255LC-5 van Schapers en Zn BV  is extra uitgevoerd met onder andere een extra treeplank, Groeneveld vetsmering type TWIN, een gereedschapskist in de onderwagen, diverse bakken en Trimble Earth Works Ready-voorbereiding. 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte