Gespot onderweg: Tweede Doosan voor Van de Wijgert, de pallet-specialist uit Tilburg.

30 mei 2019

Na levering van de eerste Doosan DL220-5 heeft Van de Wijgert, de pallet-specialist uit Tilburg, onlangs ook een nieuwe Doosan DX140W-5 in gebruik genomen. We gaan op de fraaie locatie in Tilburg in gesprek met Jolanda van de Wijgert. Enthousiast praat zij ons bij over de ervaring met hun nieuwe investering. Jolanda vormt samen met haar broer Patrick de directie.

Jolanda: "De aankoop van deze Doosan DX140W-5 is mede voortgekomen uit de eerste aankoop van onze Doosan DL220-5. Het bijzondere is dat die eerste aankoop in 2017 in het begin niet ons allergrootste succes was. Daar hebben we echt wel aanloopproblemen mee gehad, waar je natuurlijk niet op zit te wachten met een nieuwe machine. Staad heeft in die periode de volledige verantwoordelijkheid gepakt en ons ondersteund en geholpen op alle momenten dat dit nodig was. Dat hebben ze gewoon goed en snel opgepakt. Het is nooit te veel of vervelend geweest. Ook Staad had na de levering natuurlijk een andere samenwerking voor ogen, maar zij hebben wel steeds voor de oplossing gezorgd.  Sinds de aanloopproblemen onder controle zijn, functioneert de machine echt zoals we vooraf mochten verwachten. Onze nieuwe aankoop, de Doosan DX140W-5,  is dus eigenlijk voortgekomen uit de manier waarop Staad ons heeft ondersteund. Ook in ons bedrijf lopen zaken wel eens anders als dat we graag zouden willen. Het gaat ook hier dan vooral over de manier zoals we dit uiteindelijk oplossen. Bij de investering van deze machine zijn we goed ondersteunt door verkoper Johan Zijlmans. We waren er snel aan uit samen. Dat kan natuurlijk alleen maar als je vertrouwen hebt in het product Doosan en Staad als leverancier. Onze machinist Henri werkt met veel plezier en ik hoor geen klachten of problemen, dus dan kan ik ook tevreden zijn. Als het blijft zoals het nu is, doen wij met van de Wijgert nog lang en met veel plezier zaken met Staad. "

Bedankt Jolanda voor je tijd en veel succes met jullie mooie onderneming! Veel productieve en veilige werkuren toegewenst met jullie beide Doosan machines. 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte