Gespot: onlangs geleverde nieuwe Doosan DX170W-5 voor Jan van den Boomen BV uit Liempde

11 juni 2019

Op een fraaie nieuwbouw-locatie in het Brabantse Best treffen we machinist Erwin van Eerd. Erwin heeft inmiddels ruim 350 uur gedraaid op de nieuwe Doosan DX170W-5 die door Staad is afgeleverd. Natuurlijk zijn we benieuwd naar de ervaringen van Erwin tot nu toe op deze mooi investering.

Erwin: "Ik kom van een ander merk machine af, maar heb bij diverse andere Doosan machinisten geïnformeerd hoe deze machines draaien. Bij Van de Boomen hebben we nog één Doosan meer en daar zijn ze uiterst tevreden over, zowel over de capaciteiten van de Doosan als over de ondersteuning bij Staad. In mijn zoektocht naar ervaringen kreeg ik veel positieve reacties. Ikzelf ben echt niet aan één merk gebonden, maar je wilt natuurlijk wel fijn kunnen werken. Deze Doosan DX170W-5 is erg compleet uitgerust, met bijvoorbeeld een Groeneveld vetsmering systeem type Twin met 21 smeerpunten, GPS voorbereiding, Freshfilter overdruk, een Engcon EC219 tiltrotator, stalen spatborden, extra Led-werklampen, zonwerende raamfolie, een RVS-instap, extra opbergkisten en dat allemaal volledig in bedrijfskleur gespoten tot een gedetailleerde Doosan sticker aan toe. Als je hiermee niet meer kunt werken, dan moet je geen machinist willen zijn.

De cabine van deze Doosan is royaal en comfortabel, ook achter de stoel is voldoende ruimte voor een koelbox. Tijdens de verkoop en opbouw van de kraan zijn we goed op de hoogte gehouden en uitgebreid vooraf geïnformeerd over de (on)mogelijkheden. De machine is exact afgeleverd als vooraf doorgesproken. Dat is fijn, dan kun je vanaf dag 1 met plezier gaan draaien.  Er zijn nog wat kleine dingen die ik wil fine-tunen bij de eerste beurt, maar dat zal wel machinist eigen zijn: je blijft toch zoeken naar optimaal gebruiksgemak. Ik ben enorm tevreden over deze machine en complimenten aan Staad hoe deze levering is verlopen. "

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte