Gespot: Onlangs in gebruik genomen nieuwe Doosan DX140W-5 voor F. Vereijken en Zn uit Lieshout

10 september 2019

Staad BV heeft een fraaie nieuwe Doosan DX140W-5 uit mogen leveren bij F. Vereijken en Zn uit Lieshout. Dit familiebedrijf verricht grond-, sloop-, cultuurtechnische- en straatwerkzaamheden in regio Zuid- Nederland. Eerder dit jaar hebben we bij Vereijken ook al een Doosan DX10Z afgeleverd en nu zijn we voor een ervaringsbericht op bezoek bij de Doosan DX140W-5. Machinist Bas staat ons enthousiast te woord.

Bas: "Het is een hele complete machine, waarbij je als machinist gebruikmaakt van de nieuwste ontwikkelingen in comfort, bediening en uitvoering. Ik heb al mooi wat uren op deze machine gedraaid en het bevalt bijzonder goed! We hebben goed doorgesproken wat de specifieke bedieningswensen zijn, zodat al onze machines hetzelfde zijn uitgevoerd. Alle extra opties die we hebben aangekocht bouwt Staad op maat op. Hierdoor kun je vanaf dag 1 bij levering optimaal draaien. Het is in het begin natuurlijk wel wennen in een nieuwe machine, maar ik ben er echt tevreden mee."  

De Doosan DX140W-5 voor Vereijken en Zn is onder andere uitgevoerd met een Engcon EC219 Tiltrotator, Maaikorffunctie, Groeneveld centrale vetsmering (type Twin met 21 smeerpunten), een extra grote gereedschapskist in de onderwagen, een extra camera gemonteerd op de rechterzijde en Freshfilter overdruk voorbereiding.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte