Gespot op een slooplocatie in Eindhoven een door Staad geleverde Doosan DX300LC-5 van A Janssen BV uit Son

05 maart 2019

Gespot op een slooplocatie in Eindhoven een door Staad geleverde Doosan DX300LC-5 van A. Janssen BV uit Son

We stoppen om machinist Marcel te vragen naar zijn ervaring tot nu toe. Marcel: "Ik heb 10 jaar met een ander merk machine gedraaid, maar deze Doosan DX300LC-5 bevalt me echt geweldig. Deze machine is licht en comfortabel in de bediening met een fijn, royale cabine. Daarbij is deze Doosan DX300LC-5 in de basis heel sterk en als ik de powerstand aanzet dan pak ik zonder problemen met deze grijper alles aan wat binnen mijn bereik komt.

Ik zeg echt tegen veel machinisten dat ze maar eens op een Doosan moeten gaan zitten om te ervaren hoe fijn dit draait.  Wat ik dan vaak terug hoor is of ik kan inschatten wat de levensduur van de machine is. Daar heb ik nu geen kijk op, maar gezien de ontwikkeling van Doosan maak ik me daar geen zorgen over, ik ga met plezier naar mijn werk."

Bedankt Marcel voor je tijd en enthousiast verhaal. Over de levensverwachting van je Doosan hoef je niet in te zitten. Staad zorgt ook voor A. Jansen BV voor optimaal presterende machines tijdens de levensduur en die bij een vervanging op termijn nog een goede marktconforme restwaarde vertegenwoordigen. Veel succes Marcel met je mooie Doosan DX300LC-5!

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte