Grondverzetdagen 2019

05 april 2019

Het aftellen kan beginnen, want over minder dan een maand zijn de Grondverzetdagen! Wij hebben er al super veel zin in, jullie ook?! 

We denken nog vaak terug aan het succes van de Grondverzetdagen in 2017. Zowel voor de bezoekers als voor onze leveranciers waren het bijzondere dagen. Bezoekers vanaf 16 jaar konden Doosan graafmachines uitproberen en met eigen ogen zien wat deze krachtpatsers allemaal in huis hebben. Kinderen leefden zich uit op een springkussen. Daarnaast was er ruimte en tijd om vakinhoudelijk bij te kletsen in ons horeca-gedeelte - of de machines vanaf een afstand te aanschouwen onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook dit jaar hebben wij een bomvol programma samengesteld, zodat niemand zich hoeft te vervelen en jouw beleving optimaal is. Met veel plezier nodigen wij je uit voor onze Grondverzetdagen op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019. Maak ons bedrijf en onze Doosan machines van dichtbij mee, woon shows bij waarin Doosan machines de uitblinkende sterren zijn of probeer zelf een machine uit! Daarnaast hebben we leuke goodies en staan er foodtrucks op ons terrein. 

Houd jij 24, 25 en 26 mei vrij in jullie gezinsagenda? Wij hopen samen met jullie optimaal te presteren en er stralende Grondverzetdagen van te maken. Tot dan!

Openingstijden:
Vrijdag      11:00 - 18:00
Zaterdag  10:00 - 18:00
Zondag     10:00 - 17:00

Meer nieuwsberichten

DX 165 W ELECTRIC (Nov 2023) (21) Edit

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte