H. Kuijpers BV uit St. Oedenrode: van overname naar drie nieuwe Doosan’s

08 oktober 2019

De overname van Beerens Grondverzet BV door de gebroeders van H. Kuijpers BV is inmiddels al even bekend in de markt. Deze bedrijfsovername was een flinke stap voor de broers. Het realiseren betekende een verdubbeling in mankracht én machines. De gebroeders Kuijpers namen een aantal machines mee uit de overname, maar kozen ook bewust om te investeren in nieuwe machines.

 

Harm Kuijpers vertelt: "We willen graag met een jonge machinevloot werken. Dat maakt dat we onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers een betrouwbare en kwalitatieve inzet kunnen garanderen. Ook kunnen we  door deze investering onze medewerkers iedere dag met plezier op pad sturen, doordat onze machines comfortabel en compleet uitgerust zijn. De machines voldoen aan de nieuwste normen op het gebied van milieu, techniek en comfort.  We hebben twee DX170W-5’s aangeschaft en één DX63-3.”

Beide Doosan DX170W-5 zijn geleverd met onder andere een draai kantelstuk, overdruk systeem, diverse bakken, hydraulische snelwissel, stalen spatborden voor en achter, een omkeerbare trekhaak in het dozerblad en een extra grote gereedschapskist. Harm vult aan: “Eén van de twee 170's is uitgevoerd met een Topcon 3D-GPS-systeem. De Doosan DX63-3 is een welkome aanvulling in ons materieel,  ook hier is onder andere een snelwissel opgebouwd en hebben we een palletframe, een sorteergrijper en een diversiteit aan bakken gekocht om de inzetbaarheid van de machine zo optimaal mogelijk te maken."

Meer nieuwsberichten

DX 165 W ELECTRIC (Nov 2023) (21) Edit

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte