Hele mooie DL220-7 wiellader met een heerlijk onthaal

16 mei 2023

Vorige week gingen wij op pad naar Tilburg, naar Van de Wijgert pallet en recycling om precies te zijn. Hier mochten wij een nieuwe wiellader afleveren en deze werd wel erg smakelijk ontvangen. Dit door middel van een mooie 'welkom @vandewijgert' foto-slagroomtaart (zie fotoalbum onder dit bericht). En het werd zelfs dubbel feest, want ook vanuit Staad was er lekkere taart.

The old has gone, the new is here! Dit zagen wij vorige week op het Linkedin kanaal van Jolanda van de Wijgert, algemeen directeur bij Van de Wijgert pallet en recycling, voorbij komen. Bij van de Wijgert zijn ze erg trots op hun materieel, meer dan logisch. Daar gaan zij echt heel netjes mee om. Een nieuwe Develon vervangt hier de vorige Doosan wiellader. En zo is de wisseling van Doosan naar Develon weer een beetje meer zichtbaar.

Wij hebben Van de Wijgert blij mogen maken met de nieuwe Develon DL220-7 wiellader. Wij hebben deze machine af mogen leveren met onder andere de volgende opties:

  • LIS lastcompensator, hydraulisch geveerde hefarmen;
  • Automatische bakafslag.

Los van de benoemde opties hebben wij de banden, het spijlenrek en de bak van de vorige Doosan wiellader overgeplaatst op de nieuwe aanwinst. 

Wij wensen Van de Wijgert heel veel fijne en veilige draaiuren toe.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

Meer nieuwsberichten

20210601 Doosan Dx140w Action 01 (2)

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte