Hyundai Doosan Infracore maakt nieuwe naam bekend voor zijn bouwmachines: 'DEVELON'

18 januari 2023

Hyundai Doosan Infracore (HDI) vervangt het merk DOOSAN voor zijn bouwmachines en introduceert het nieuwe merk met als naam 'DEVELON'. De verandering komt anderhalf jaar nadat HDI in augustus 2021 een dochterbedrijf van HD Hyundai werd.

HDI gaat de naam op zijn bouwmachines veranderen in 'DEVELON', en bevestigt dat dit vandaag, 18 januari 2023, wereldwijd de nieuwe merknaam wordt.

DEVELON is een combinatie van de woorden 'Develop' (ontwikkelen) en 'Onwards' (verder). De nieuwe merknaam draagt de richting van HDI uit om verder de toekomst tegemoet te treden door middel van innovatie en de intentie om de wereld volledig te veranderen met innovatieve producten en oplossingen.

HDI heeft de introductie van het nieuwe merk al vanaf augustus 2021, toen het een dochterbedrijf van HD Hyundai werd, gepland. De bedoeling is om met de introductie van het nieuwe merk een sprong voorwaarts te maken op weg om wereldwijd koploper te worden in de bouwmachinemarkt.

Met de verandering van de merknaam worden de bouwmachines van HDI van een nieuwe sticker DEVELON voorzien en gaat de sticker Doosan ervan af.

"Onze drie bedrijven op het gebied van bouwmachines hebben hun status al gevestigd als een van de belangrijkste pijlers van HD Hyundai en hebben een solide basis opgebouwd om de targets te behalen en onderlinge synergie te creƫren, in de snel veranderende wereldeconomie," aldus Cho Young-cheul, CEO van HDI, die hieraan toevoegt: "DEVELON zal leidend zijn in de toekomstige markt voor elektrificatie en automatisering om groei te behalen en een voorkeursmerk voor onze klanten te blijven."

HDI gaat eind februari op sociale media een meer gedetailleerd verhaal plaatsen over het nieuwe merk en de visie die achter de verandering zit in een 'Presentatie van het nieuwe merk'. Ook worden machines met de nieuwe merknaam DEVELON op de CONEXPO-CON/AGG 2023 onthuld, die aanstaande maart in Las Vegas (VS) wordt gehouden.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte