Ideale verplaatsbare en transportabele DCx40 snellader van Electric Powersupply

23 maart 2023

Wij begrijpen als geen ander dat je met elektrische machines tenminste een volle werkdag moet kunnen draaien. In de veeleisende werkomgevingen waarin onze geleverde machines zich bevinden begrijpen wij ook dat dit naar duurzame laadoplossingen vraagt. Naast duurzaam is flexibiliteit een belangrijke pijler! En sluiten we betrouwbaarheid en veiligheid zeker niet uit.

Met de Electric Powersupply Dx40 verplaatsbare snellader zorg je er o.a. voor dat je machinepark altijd op tijd startklaar is. Deze krachtige DC-snellader met 2 DC-laaduitgangen met beide een lengte van 5 meter is de beste in zijn klasse.

Hij levert maximaal 40 kW laadvermogen en heeft een gelijktijdige dubbele oplaadoptie die 20 kW uit elk kanaal levert. Daarnaast is hij ook nog eens geschikt voor vaste installatie door de wielen te demonteren.

Door de soms extreme omstandigheden, ruw weer en zwaar gebruik in off-highway-omgevingen, is het belangrijk dat de snellader naast verplaatsbaar ook eenvoudig in het gebruik is. En dat is hij zeker, sluit de ingangskabel aan op een stopcontact van 32 A of 63 A en hij begint met opladen. CCS2- als CHAdeMO-oplaadmethoden worden eveneens ondersteund.

Deze snellader is gemaakt voor laden op uitdagende locaties en kan alle soorten elektrische voertuigen opladen, zoals grondverzetmachines, bussen, vrachtwagens, personenauto’s en meer. Verder is hij uitgerust met een gebruiksvriendelijk touchscreen en RFID-lezer. De laadsessie is zelfs te volgen op een mobiele telefoon. 

Nu vraag je jezelf vast nog af wat deze lader dan zo mobiel maakt. Dat is o.a. door zijn gewicht: tussen de 160 KG en 180 KG en het formaat: 638 x 670 x 1216 mm (lengte-breedte-hoogte). Hieraan weet je dat hij past in mening bestelbus of vrachtwagen én je rolt hem daar eenvoudig in. Zoals we al schreven: ideaal!

Op dit moment kunnen wij deze DCx40 snellader van Electric Powersupply uit voorraad leveren. Wil je hem bestellen of heb jij mogelijk nog vragen? Neem dan contact met ons op via: +31 413 725 112 of via: info@staad-groep.nl.

Meer nieuwsberichten

20210601 Doosan Dx140w Action 01 Editweb

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte