Investeer in een Doosan en reduceer met HVO 100 jouw C02-uitstoot tot wel 93%

10 februari 2020

Ben je al bekend met HVO? HVO staat voor Hydrotreated Vegetable Oil en is de meest duurzame dieselbrandstof op dit moment. Het is een fossielvrij en emissiearm alternatief voor diesel zoals we het nu kennen. En goed nieuws! Sinds begin februari heeft Doosan officieel toestemming gegeven en kunnen onze machines vanaf een DX140W tot en met de DX380LC (van de – 0 tot de – 7) allemaal op HVO draaien.

Uitgebreid getest
De afgelopen weken heeft Doosan in Korea uitgebreid testen gedraaid, waaruit blijkt dat onze machines dezelfde prestaties afleveren als met een dieselbrandstof. Daarom valt het gebruik van HVO nu ook binnen de garantie van Doosan. Komt dat even goed uit! Draaien op HVO biedt namelijk veel voordelen op het gebied van duurzaamheid zoals CO2-reductie, maar ook een lagere uitstoot van schadelijke emissies zoals fijnstof, NOx, roet en zwavel.

93% CO2-reductie
Je kunt HVO puur gebruiken (HVO100) of gemengd met diesel (HVO20, HVO30 of HVO50). De CO2-reductie ligt hierbij anders. Voor de beeldvorming: met HVO20 reduceer je 18% CO2-uitstoot, met HVO100 ligt de recutie op 89%. Trots nieuws! Want: wist je dat wij in combinatie met Traxx een reductie van 93% behalen? Duurzaamheid ten top!

Wil je hier meer over weten? Onze verkoopspecialisten vertellen je heel graag meer! Bel +31 413 725 111

 

 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte