Jong gebruikte complete Doosan DX140W-3 bij start van eigen onderneming voor Jurgen Martens uit Rucphen

02 november 2018

Staad heeft onlangs een fraaie jong gebruikte Doosan DX140W-3 afgeleverd bij Jurgens Martens. Jurgen heeft direct bij de start van zijn eigen bedrijf voor een Doosan gekozen, wij zijn natuurlijk benieuwd waarom.

Jurgen daarover: "Bij mijn laatste werkgever draaide ik ook al met grote tevredenheid op een Doosan. Dus van daaruit ben ik ook mijn zoektocht daar gestart en kom ik bij Staad uit. Ik heb een goede demomachine mogen proberen. Deze draaide prima, maar was nog niet voor verkoop beschikbaar. Aangezien ik snel aan de slag wilde, had mij dat wel gepast. Deze Doosan DX140W-3 is een mooi alternatief welke wel snel beschikbaar was, hij ziet er uit als nieuw en draait ook prima. Vanaf de start van mijn eigen onderneming heb ik nog geen dag stil hoeven te staan, dus de keuze voor mijn eigen bedrijf en Doosan is tot nu toe naar volle tevredenheid. Ik hoop er nog jaren mee te kunnen draaien."

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte