Jong gebruikte Doosan DX160W voor Lodder BV uit Zuiderwoud

29 oktober 2018

Lodder BV heeft onlangs een fraaie jong gebruikte Doosan DX160W-5 in gebruik genomen die is geleverd door Staad. Op de werf in Zuiderwoude hebben we afgesproken met Cor Lodder, maar door zijn drukke werkzaamheden wordt hij vervangen door zijn vrouw Yvonne.

Als we het over de aankoop van de nieuwe Doosan DX160W-5 krijgen staat ze haar "mannetje" wel. Yvonne; "We zijn echt al jaren bekend met Doosan, zelfs met de voorloper Daewoo hebben we nog veel gewerkt. In eerste instantie hebben we gepionierd met het merk, het was in die tijd bij bijna niemand bekend. Toch besloten wij om het gewoon te gaan proberen, de aanschafprijs was gunstig en we hadden er best vertrouwen in. Dat vertrouwen is nooit geschaad, met de naamswijziging naar Doosan is het alleen nog maar professioneler, gebruiksvriendelijker en beter geworden. Het is ons altijd goed bevallen, de machines draaien super, daarom ook nu weer een Doosan. Dit is de eerste keer dat we met Staad zaken gedaan hebben, verkoopspecialist Cor Verbeek kende we al wat langer. Deze jong gebruikte Doosan DX160W-5 past ons precies en Staad heeft het heel goed opgepakt en uitgevoerd. Wij zijn tevreden."

Lodder is het sloop- en grondwerkbedrijf bij uitstek! Achter de prachtige stolpboerderij in Zuiderwoude, in het hart van Waterland en op een steenworp afstand van Amsterdam is Sloop- en Grondwerkbedrijf C. Lodder B.V. gevestigd.

In 1988 kocht de heer C. Lodder zijn eerste slootapparaat getrokken door een tractor van zijn vader. Hij ging ermee van deur tot deur om te vragen of er nog ergens een sloot moest worden uitgebaggerd. Inmiddels is C. Lodder B.V. uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken met funderingsherstel en renovatiesloop als specialisme.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte