Jong gebruikte Doosan DX170W-5 voor Jos van Happen containers

06 september 2018

Staad heeft onlangs een jong gebruikte Doosan DX170W-5 afgeleverd bij Jos van Happen containers uit Mierlo.Verkoop van jong gebruikte machines heeft een enorme groei doorgemaakt afgelopen periode bij Staad. De afdeling Gebruikte Machines heeft betrouwbare contacten om goede jong gebruikte machines in te kopen die nog jaren prima kunnen functioneren in een professionele werkomgeving. Vaak halen deze ingekochte machines de used website van Staad niet omdat ze direct bij inkoop al gereserveerd/gekocht worden door een potentiële geïnteresseerde. Inkopers die interesse hebben in een jong gebruikte machine doen er verstandig aan om hun vraag bij een Staad verkoper kenbaar te maken, vanuit Staad used kan er dan succesvol gezocht worden naar de juiste invulling.

Op de bedrijfslocatie spreken we Jos van Happen over de investering van de Doosan DX170W-5. Jos daarover: "We hebben 3 merken demomachines gehad om te kijken welke machine door ons optimaal ingezet kan worden voor onze werkzaamheden. We kijken dan eerst en vooral naar de prestatie en zijn allert op een scherpe inkoop. Staad heeft onze vraag prima ingevuld, er werd snel en helder gecommuniceerd en de Doosan DX170W-5 kwam in alle opzichten positief naar voren. We vinden het ook zeker van belang dat we direct met een dealer/ importeur zaken kunnen doen. Zij hebben als geen ander de kennis, de onderdelen en het juiste gereedschap mocht de machine onverhoopt stil komen te staan. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van de Doosan DX170W-5 bij Staad."

De DX170W-5 heeft een exclusieve multifunctionele schakelaar, 4 modi voor werken en vermogen, proportionaalregeling en een gebruiksvriendelijke zeven inch TFT-LCD kleurenmonitor. Daarnaast twee versnellingen (hoog, laag + kruip) met cruise control en drie vergrendelingsmodi voorastrilling (aan/uit/auto).

Bij Jos van Happen Containers zijn ze gespecialiseerd in het inzamelen van diverse afvalstromen. Verkoop van zand en grind, het uitvoeren van transportwerkzaamheden en het verhuren van containers. Deze containers hebben een inhoud van 2 t/m 40 m3.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte