Jong gebruikte Doosan DX255LC-3 voor J. de Kroon, Loon- en Grondverzet uit Oirschot

29 september 2018

Staad heeft onlangs een jong gebruikte Doosan DX255LC-3 afgeleverd bij J. de Kroon, Loon- en Grondverzet uit Oirschot.  Tijdens een locatiebezoek spreken we machinist Maurice Jansen over zijn ervaringen tot nu toe. Maurice: "Ik ben eigenlijk best tevreden met deze nieuwe investering. In het begin was het natuurlijk wel even wennen, met mijn vorige machine kon ik bij wijze van spreken nog wel geblinddoekt draaien. Maar om eerlijk te zeggen was die wel aan vervanging toe, je moet in deze tijd ook voor opdrachtgevers wel met een machine op het werk komen die bij de tijd is. Daar hebben we met deze Doosan DX255LC-3 wel stappen in gemaakt. In het begin heb ik de service mannen van Staad wel een paar keer nodig gehad maar die waren snel ter plaatse om mij weer op gang te helpen. Op mijn verzoek is ook het rij-werk aangepast, nu loopt de machine veel rustiger terwijl ik sneller kan manoeuvreren, dat is echt een verbetering. De bediening vanuit de cabine is fantastisch en de machine draait soepel. Zeker in het sloopwerk zoals op deze locatie is het een genot om iedere dag met deze machine te mogen werken."

De DX255LC-3 is uitgevoerd met een treeplank, elektrisch geschakelde zwenksmoring, hydraulische snelwissel, extra camera op de rechterzijde, LED werklampen en overdruk voorbereiding.

J. de Kroon is opgericht in 1976 door Frans de Kroon. In 1987 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon, Jan de Kroon. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een kwalitatief bedrijf met een machinepark dat met de tijd meegaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondwerken, sloopwerkzaamheden, agrarisch loonwerk, gladheidbestrijding en containerverhuur met op locatie opslag van puin, zand en grond.  

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag partner uw zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte