Man en zijn machine met Loonbedrijf Bottenberg

29 oktober 2019

Loonbedrijf Bottenberg uit IJsselmuiden heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 in gebruik genomen. Deze machine is voor het loonbedrijf breed inzetbaar en een bewuste investering voor de toekomst geweest, om haar klanten optimaal te kunnen blijven bedienen. Op locatie spreken we machinist Gerard.


Gerard vertelt over zijn fraaie Doosan, waar hij nog maar kort op draait: “Deze Doosan DX140W-5 is pas kort uitgeleverd, dus ik heb er nog niet zo heel veel uren op gedraaid. Wat me opvalt is dat de machine enorm snel op de hendels is en het comfort in de cabine is ook wel weer een paar stapjes beter dan mijn vorige!” Gerard vertelt dat hij nog aan de nieuwe machine moeten wennen. “De kleine puntjes waar ik nu tegenaanloop, kunnen vermoedelijk wel opgelost worden als de service mannen van Staad langskomen om de eerste beurt uit te voeren. Het merendeel zijn mijn persoonlijke voorkeuren vermoed ik.  Ik weet dat ik bij eventuele vragen over bedienings- of gebruiksgemak van de mobiele, kan terugkijken in de Staad app. Of ik neem contact op met demospecialist Frank Verbij. Die staat ook heel fijn voor je klaar.”

De Doosan DX140W-5 is uitgerust met een sterke 6-cilinder motor. Deze motoren voldoen aan de Stage IV-norm, zijn bijzonder sterk met een hoog koppel bij een laag toerental. De motoren maken geen gebruik van roetfilters en het daarbij behorende regeneratiesysteem levert weer een lager brandstofverbruik op. Wij wensen Loonbedrijf Bottenberg veel veilige en plezierige draaiuren toe!

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte