Mooie gebruikte Doosan DX170W voor gebr. Van Kaathoven uit St. Oedenrode

17 december 2018

Staad heeft onlangs een fraaie jonggebruikte Doosan DX170W geleverd bij gebroeders van Kaathoven uit St Oedenrode.

Machinist Joep spreekt vol passie over de nieuwe aanwinst: "Deze machine draait fantastisch, niet teveel poespas en echt beresterk. Met dit formaat bak eraan kun je echt werk verzetten, het lijkt wel een rups op wielen zo stabiel als deze machine staat te werken. Vorige week hing er een breekhamer aan, dat is echt magisch werken met deze Doosan DX170W, wat een genot. Ondanks dat het een gebruikte machine is met ruim 4000 uur ziet deze Doosan DX170W er nog strak uit, zowel van binnen als van buiten. De vorige eigenaar is er zuinig op geweest en ik ben er enorm blij mee, ik heb al op diverse andere merken gedraaid maar nogmaals dit bevalt echt geweldig".

De verkoop van jonggebruikte machines heeft een enorme groei doorgemaakt de afgelopen jaren bij Staad. Sijmen heeft betrouwbare contacten om goede jonggebruikte machines scherp in te kopen die nog jaren prima kunnen functioneren in een professionele werkomgeving. Vaak halen deze ingekochte machines de website van Staad niet omdat ze direct bij inkoop al gereserveerd/ gekocht worden door een potentiële geïnteresseerde. Inkopers die interesse hebben in een jonggebruikte machine doen er verstandig aan om hun vraag bij een Staad verkoper kenbaar te maken, op deze manier kan er dan succesvol gezocht worden naar de juiste invulling.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte