Nieuwe Doosan DX10Z voor Kabelstoring.com uit Erp

05 september 2018

Staad heeft onlangs een Doosan DX10Z afgeleverd bij Kabelstoring.com uit Erp. Mark Verkuijlen, eigenaar van Kabelstoring.com, over de nieuwe aankoop: "Natuurlijk heb ik een goede afweging gemaakt voor welk merk en welke leverancier ik zou kiezen. Uiteindelijk is de keuze op deze Doosan DX10Z gevallen met Staad als leverancier, ons bedrijf zit in Erp en dan is Veghel om de hoek. De landelijke dekkingsgraad met Doosan en de partners van Staad is dan ook wel ideaal, we werken immers door heel NL. Mocht het onverhoopt voorkomen dat ik stil kom te staan, dan weet je zeker dat er een servicemonteur in de buurt is. Deze Doosan DX10Z past in de kabelmeetwagen waardoor we geen aanhanger nodig hebben en dat is natuurlijk ideaal."

De DX10Z past, dankzij zijn compacte ontwerp, door de meeste deuren in Europa. Het dozerblad aan de voorkant en het onderstel zijn inschuifbaar waardoor de machine zo smal kan zijn, maar in gebruik nog steeds stabiel. De TOPS-kap kan snel en zonder gereedschap worden ingeklapt en is in het frame geïntegreerd om de machine zo smal mogelijk te houden. 

Kabelstoring.com is opgericht in 2000. Destijds waren ze werkzaam op een breed werkterrein binnen de elektrotechniek. Maar met in de loop der jaren een groeiende specialisatie, die min of meer autonoom ontstond: het lokaliseren en oplossen van ondergrondse kabelschade. Die specialisatie leidde zelfs tot een naamswijziging van het bedrijf, om daarmee heel nadrukkelijk de focus en het specialisme uit te dragen.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte