Nieuwe Doosan DX140W-5 voor Gebroeders Vermeulen VOF uit Son en Breugel

19 september 2018

Staad heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij de Gebroeders Vermeulen VOF uit Son en Breugel. De twee gebroeders Vermeulen, Frans en Maarten, zijn sinds 2 jaar samen zelfstandig werkzaamheden aan het uitvoeren in de GWW tak. Op een bouwlocatie in ontwikkeling geeft Frans Vermeulen uitleg over de groei van hun bedrijf en zijn ervaring met Staad en de investering van de Doosan DX140W-5.

Frans: "Vanaf onze start hebben we bij Staad diverse Doosan machines ingehuurd, met Jeroen van der Borgh, de verhuur coördinator, is het prettig schakelen. Op deze manier kunnen we onze groeiende klantengroep optimaal en flexibel bedienen met de juiste machine voor de juiste aanvraag. 

Bij deze investering van de Doosan DX140W-5 hebben we eigenlijk ook nergens anders geïnformeerd dan bij Staad, dat vertrouwen is er gewoon. Er is veel kennis bij de verkopers en ruimte voor eigen specifieke wensen worden goed opgepakt, de manier zoals de lampen op de cabine zijn uitgevoerd heeft mijn persoonlijke voorkeur omdat ik dit gewoon mooi vind. We gaan kijken wat de toekomst brengt maar mocht er weer een uitbreiding of vervanging nodig zijn is Staad zeker onze gesprekspartner. Wij zijn echt tevreden met deze aangekochte Doosan DX140W-5." 

De Doosan DX140W-5 is uitgerust met extra contragewicht, omgekeerde trekhaak, Groeneveld automatische centrale vetsmering, raamfolie en maaikorf functie van 40 liter.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte