Nieuwe Doosan DX140W-5 voor grondverzet Helmus van Kollenburg

24 augustus 2018

Staad BV heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij grondverzet Helmus van Kollenburg. Op locatie treffen we eigenaar Helmus van Kollenburg en vragen hem om zijn keuze voor Staad en Doosan. Helmus: "Dat is eigenlijk best eenvoudig, dit is inmiddels mijn derde Doosan. In de basis maak ik een keuze op service van de leverancier en de prijs van het merk. Over de service van Staad ben ik prima tevreden, als ik ze nodig heb dan zijn ze er snel en de kwaliteit van de service monteurs is hoog. Ze zijn goed uitgerust om onderweg hun werk te doen en in overleg kunnen ze zich vaak prima aanpassen rondom mijn werkzaamheden. Doosan kies ik ook voor de prijs, de andere merken waar ik Doosan mee vergelijk zijn dan toch echt nogal wat duurder in aanschaf terwijl ik er aan het einde van de werkzaamheden geen euro meer voor betaald krijg. Natuurlijk moet het één; service van Staad, en het ander; Doosan als merk, wel in evenwicht zijn anders komt het niet goed. Het mag duidelijk zijn dat ik daar bij Staad en Doosan wel vertrouwen in heb anders was deze nieuwe investering er niet gekomen."

De DX140W-5 kan zelfs de zwaarste taken aan met doeltreffende en betrouwbare prestaties die tijd en geld besparen. Dit komt mede door een verbeterd hydraulisch systeem gebruikt het motovermogen efficiënter, voor maximale pompdebiet en comfortabeler, soepeler en nauwkeuriger werken. Daarnaast is de combinatie van hogere graafkrachten, hefvermogens en tractiekrachten biedt de DX140W-5 de prestaties waar je van op aan kunt dag in, dag uit. Als laatste betekend lager brandstofverbruik ook dat je de kosten en milieubelasting laag houdt.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte