Nieuwe Doosan DX170W-5 voor Schapers & Zn BV uit Raamsdonksveer

04 december 2018

Staad heeft onlangs een in bedrijfskleuren gespoten Doosan DX170W-5 af mogen leveren bij Schapers & Zn BV uit Raamsdonksveer. Het is voor Schapers & Zn BV de eerste Doosan die ze in gebruik nemen, met deze investering gaan ze ervan uit enorm te besparen op het brandstofverbruik.

De Doosan DX170W-5 heeft een van de ruimste cabines in de markt, met een laag geluids- en trillingsniveau en uitstekend zicht rondom. Extra breed portier voor gemakkelijk in- en uitstappen. Volledig instelbare verwarmde stoel met luchtvering, standaard airconditioning met klimaatregeling.

Op locatie hebben we contact met Machinist Henry, hij praat ons bij over zijn ervaringen met de Doosan DX170W-5 tot nu toe. Henry: "Ook voor mij is dit de eerste Doosan waar ik ooit op draai, dat is natuurlijk wel even wennen. Mijn vorige machine merk kende ik door en door met alle voors- en tegens. Bij deze nieuwe machine heb ik nog wel wat persoonlijke wensen of instellingen die ik graag aangepast zou willen zien.  Er staat nu bijna 500 uur op de machine en ik hoop dat mijn aanpassingen worden opgepakt tijdens de aankomende beurt. In de basis had ik vooraf zeker niet gedacht dat ik met deze nieuwe Doosan DX170W-5 zo goed uit de voeten zou kunnen. De firma Schapers &Zn hebben er een mooie machine bij en ik kan hier zeker met plezier mijn uren op draaien."

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte