Nieuwe Doosan DX170W-5 voor Verhagen Grond-, Weg- en Waterwerken uit Son en Breugel

01 oktober 2018

Staad heeft kort geleden een nieuwe Doosan DX170W-5 afgeleverd bij Verhagen Grond-, Weg- en Waterwerken uit Son en Breugel. De investering is door eigenaar Stefan Verhagen gedaan als uitbreiding en vernieuwing van zijn machinepark. Op locatie spreken we hem over de nieuwe Doosan DX170W-5: " Je ondervindt direct de ontwikkelingen t.o.v. het vorige Doosan model waar ik ook naar tevredenheid mee heb gedraaid. De verbeteringen zitten niet alleen aan de buitenkant van het model maar ook zeker in het comfort en de bediening. Dat is natuurlijk ook wel even wennen, maar met mijn bedrijf wil ik ook niet stilstaan dus ik vind dat je ontwikkeling van techniek moet omarmen en gebruiken om verbetering op te pakken. 

Bij Staad heb je korte lijnen om te communiceren, ze weten wie je bent en wat je bezig houdt, dat is echt prettig samenwerken in een investeringstraject. Als ik 1 ding op moet noemen wat een verbetering zou zijn aan deze Doosan DX170W-5 dan mis ik een jashaak in de cabine, verder ben ik goed tevreden omdat ik weet dat Staad voor de oplossing gaat mocht er onverhoopt iets anders voorbij komen."

Inmiddels heeft Staad de jassenhaak gemonteerd in de cabine van de DX170W-5. Zo werken we bij Staad aan optimaal presterende machines die helpen onze klanten succes vol te zijn. 

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag partner uw zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte