Nieuwe Doosan DX170W-5 voor V.O.F Veeke en Zn Grondwerk- Machineverhuur- Transport uit Etten Leur

09 oktober 2018

Staad heeft kort geleden een nieuwe Doosan af mogen leveren bij Veeke Grondwerk- Machineverhuur- Transport uit Etten Leur. Op een fraaie werklocatie hebben we contact met Dirk Veeke over de nieuwe Doosan DX170W-5. Dirk: "Deze nieuwe Doosan DX170W-5 is de fijnste machine waar ik ooit mee gedraaid heb. Je kunt zien dat Doosan een goede ontwikkeling doormaakt. Het draait allemaal nog soepeler, weer net iets beter afgewerkt, net wat comfortabeler maar ook sterker. In het verkoop- en opbouwtraject wordt er goed en professioneel gecommuniceerd door Staad en dat is echt prettig zakendoen. De afspraken zijn netjes nagekomen en de machine is in de staat zoals besproken bij ons afgeleverd. Tijdens het gebruik hebben we dan toch nog wat kleine verbeteringen gevonden maar dat lost Staad in overleg met ons netjes op. Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe investering."

De Doosan DX170W-5 is uitgerust met een L.I.S, slangbreukventiel op de bakcilinder, Webasto standkachel, een extra camera aan de rechterzijde en overdruk voorbereiding. 

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte