Nieuwe Doosan DX235LC-5 voor Infra Limburg uit Urmond

09 augustus 2018

Staad BV levert nieuwe Doosan DX235LC-5 aan Infra Limburg uit Urmond. Eric Boogers van Infra Limburg over de aankoop: "Deze Doosan DX235LC-5 is in plaats gekomen van een eerdere type Doosan LC die het echt prima heeft gedaan. Als je dan in de markt bent voor een nieuwe investering dan ligt het voor de hand dat de zoektocht begint bij het merk en de leverancier waar je tevreden over bent. Ik ben goed te spreken over hoe ook deze aankoop door Staad is opgepakt en uitgevoerd, ik kan er niets verkeerds van zeggen. Er wordt echt geluisterd naar klant specifieke wensen en opmerkingen, de machine wordt afgeleverd zoals je hebt besproken."  Op de werklocatie van de Doosan 235LC-5 hebben we ook nog even contact met machinist Danny. Ook hij is uitgesproken over de nieuwe aanwinst:" Ik ben er echt heel blij mee, ik zat ook op de vorige Doosan LC, dat beviel al prima maar met deze nieuwe uitvoering heeft Doosan duidelijk weer stappen gemaakt."

In de werkplaats van Staad BV,  is de Doosan DX235LC-5 naar de wensen en eisen van Infra Limburg opgebouwd met o.a. een Freshfilter M10 overdruksysteem, eurosteel hydraulische snelwissel met gecertificeerde hijshaak (7,5 ton), een extra camera op de rechterzijde, 11 fraaie LED lampen etc etc. De bovenwagen is in de 2 huiskleuren gespoten inclusief blanke lak. 

De Doosan DX235LC-5 heeft het vermogen om productiever te zijn. De DX235LC-5 kan de zwaarste taken aan met doeltreffende, betrouwbare prestaties die voor u tijd en geld besparen. Door een verbeterd hydraulisch systeem gebruikt het motorvermogen efficiënter, voor maximale pompobrengst en comfortabeler, soepeler en nauwkeuriger werken. Daarnaast de combinatie van hogere graafkrachten, hefvermogens en tractiekrachten biedt u de prestaties waar u op aan kunt dag in, dag uit. Als laatste heeft de DX235LC-5 lager brandstofverbruik en dat betekent dat u de kosten en de milieubelasting laag houdt.

Bij Infra Limburg kunt u terecht voor al uw ( transport) werk op het gebied van grond-, straat- en/of sloopwerk. Infra Limburg uit Urmond is een middelgroot aannemersbedrijf gespecialiseerd in grondverzet en transport van diverse Afvalstromen. De logistieke werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers, kwekers enz. transport en logistiek Nederland.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte