Nieuwe Doosan DX27Z voor Voets gewapende grondconstructies uit Rosmalen

08 januari 2019

De nieuwe Doosan DX27Z is een eerste samenwerking voor Voets gewapende grondconstructies met Staad B.V. als machine leverancier. Op de bedrijfslocatie van Voets hebben we contact met Ron Voets over de nieuwe investering.

"Voor ons is deze aankoop een eerste kennismaking met Staad en Doosan. We kiezen niet alleen op basis van een merk maar zeker ook op service en klantbenadering. We zijn gevestigd in Rosmalen en Staad is zeker in het werkgebied enorm goed vertegenwoordigd, dat kan natuurlijk niet als je geen kwaliteit kunt waarborgen. Voor ons zeker een reden om eens contact op te nemen zodat we konden kijken naar de (on)mogelijkheden van Staad/Doosan bij deze investering. De manier zoals Staad ons door dit aankooptraject heeft begeleid gaf ons vertrouwen en tot op de dag van vandaag hebben ze dat volledig waargemaakt.

We hebben geen vaste machinist op deze Doosan DX27Z, maar om eerlijk te zeggen heb ik er nog geen verkeerd woord over gehoord en het is algemeen bekend dat machinisten zich wel laten horen als het anders is. Sterker nog onze machinisten zeggen dat deze Doosan DX27Z de power van een 4- tonner heeft. Dat stemt mij goed, bij tevreden machinisten hoort ook een tevreden inkoper. Voor dit moment hebben Voets en Staad elkaar zeker gevonden. De machine is compleet afgeleverd met een uitgebreid pakket aan bakken zodat de Doosan DX27Z optimaal inzetbaar is."

Staad Groep is de officiĆ«le importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte