Nieuwe Doosan DX300LC-5 voor Pierre van Kessel uit Berlicum

23 oktober 2018

Staad heeft onlangs een nieuwe Doosan DX300LC-5 af mogen leveren bij Pierre van Kessel uit Berlicum. Op een fraaie locatie in het midden van het land treffen we Pierre tijdens zijn werkzaamheden en informeren naar zijn nieuwe investering.

Pierre: ''Mijn vorige machine was ook een Doosan maar bij deze aankoop heb ik ook echt wel verder gekeken naar andere merken. Niet dat mijn vorige Doosan niet beviel, integendeel zelfs, dat was een geweldige machine maar ik vind de investering te groot om er niet uitgebreid bij stil te staan. Deze Doosan DX300LC-5 was niet het scherpst geprijsd, maar de service die ik vanuit Staad gewend ben heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.

Als er iets is wat ik zelf niet op kan lossen dan is Staad er snel en wordt het geregeld. Zij hebben goede servicemonteurs met het juiste gereedschap en veel vakkennis. Als je daar eenmaal mee "verwend" bent dan wil ik daar ook voor de komende jaren van verzekerd zijn. Het relatieve prijsverschil valt dan weg tegen het vertrouwen en de ervaring uit het verleden, daarom heb ik deze machine bij Staad gekocht. Ik ben echt tevreden over deze aankoop. Ze weten bij Staad wie ik ben en als er iets is gaan zij voor de oplossing. Dat bevalt me goed, ik kan de komende jaren weer met plezier doordraaien."

De machine is onder andere opgebouwd met Verachtert CW40 hydraulische snelwissel met gecertificeerde hijshaak, elektrisch geschakelde zwenksmoring, treeplank over de volledige linkerzijde van de machine, extra camera aan de rechterzijde van de machine en werklampen in LED uitgevoerd.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte