Nieuwe Doosan DX57W-5 voor A. van Dongen & Zn. B.V. Loon- en Grondverzetbedrijf uit Made

11 oktober 2018

Staad heeft onlangs een nieuwe Doosan DX57W-5 afgeleverd bij A. van Dongen & Zn. B.V. Loon- en Grondverzetbedrijf uit Made. Willem van Dongen praat ons bij over de nieuwe aankoop: 

"We waren op zoek naar een 6 ton's machine als aanvulling op ons machinepark. In deze zoektocht komen we op een gegeven moment uit bij een Doosan DX57W-5 en dus bij Staad als importeur/ leverancier. Wij zijn in Veghel gaan kijken en dat is echt een lust voor het oog. Daar moet je in mijn ogen zijn geweest als je in de markt op zoek bent naar een nieuwe investering. Het contact met verkoopspecialist Pieter Staadegaard is goed verlopen, ze weten bij Staad voor 150% hoe je als klant optimaal voorzien kunt worden van goed advies. Deze Doosan DX57W-5 was op korte termijn leverbaar alleen het draaikantelstuk zou even op zich laten wachten. De manier waarop Staad dit dan toch op korte termijn oplost met een tijdelijk alternatief dat is prettig zakendoen. De machine heeft deze week net 500 uur gedraaid en ook de machinist heb ik nergens over gehoord, ga er maar van uit dat hij net als ik enorm tevreden is!"

De machine is onder andere uitgerust met een Engcon draaikantelstuk, drie verschillende bakken (slotenbak, dieplepelbak en banaandieplepelbak), slangbreukventiel op de bakcilinder en 5 tons hijshaak aan de binnenzijde van de lepelsteel met CE certificaat.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte