Nieuwe Doosan DX57W-5 voor Stal van Werven uit Oldebroek

26 oktober 2018

Stal van Werven heeft onlangs een nieuwe Doosan DX57W-5 in gebruik genomen, geleverd door Staad. Op het erf van de stal in Oldebroek treffen we Jan van Werven, gepassioneerd vertelt hij over een artikel in een paardenblad waarin de prestaties van een door Stal van Werven gefokt paard, Ezra van W, uitgebreid beschreven worden.

Zo hartelijk als we ontvangen zijn geeft Jan ons ook uitleg over de nieuwe investering van de Doosan DX57W-5. Jan daarover: "Ik was eigenlijk op zoek naar een jonge gebruikte machine, deze aankoop is voornamelijk als ondersteuning van mijn dagelijkse werkzaamheden. Niet alleen bij Stal van Werven maar ik zet hem ook nogal eens in op zorglandgoed Je Maintiendrai, een project waar ik persoonlijk nauw bij betrokken ben. Tijdens mijn zoektocht kwam ik in aanraking met de verkoopspecialist van Staad, Cor Verbeek, die mij een uniek aanbod deed van deze fraaie Doosan DX57W-5 dat ik geen andere keuze meer wilde maken. Vanuit de infra en recycling was ik al bekend met het merk Doosan. Deze machine ga ik niet meer verslijten in mijn werkzame leven, maar ik vertel je dat ik er wel enorm van ga genieten bij iedere inzet."

Stichting ‘Je Maintiendrai’ ziet het als haar missie om perspectiefvolle zorg te verlenen aan jongvolwassen NAH-cliënten (Niet Aangeboren Hersenletsel) en eenzame en/of dementerende ouderen (en hun partners) in Oldebroek en omgeving. Hierdoor kunnen zij, met begeleiding, blijven participeren in de samenleving van de lokale gemeenschap.

Jong volwassen NAH-cliënten krijgen met de nodige zorg en begeleiding (weer) een perspectief op hun toekomst. Het streven is, dat ze na verloop van tijd zo volledig mogelijk terugkeren in de maatschappij binnen de grenzen van hun mogelijkheden. Daarbij worden ze gemotiveerd en weerbaar gemaakt om zelfstandig een zinvol leven te kunnen leiden. Het motto bij het reïntegratieproces voor elkaar met elkaar.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte