Nieuwe DX355LC-7 Electric voor Entjes BV

28 maart 2024

Vandaag leverden wij bij Entjes BV een gloednieuwe emissieloze rupsgraafmachine af. Entjes is gevestigd in de provincie Groningen, in Slochteren om precies te zijn. Voor deze nieuwe klant leverden wij de voor hun eerste Electric grondverzetmachine af.

Bij Entjes kan men vanaf nu emissieloos aan de slag met een DX355LC-7 Electric. Het van origine loonbedrijf zet deze nieuwe graafmachine vooral in bij het grondverzet, een tak waarin Entjes ook actief en zeer bedreven in is.

De machine draait momenteel in de dijkverzwaring en speciaal daarvoor hebben wij hier bij Staad maatwerk verricht. Zo is de boomgiek verlengt naar 11,5 meter, wat de giek in zijn geheel op 14 meter brengt. Ook zijn de hefcilinders verplaatst (dom onder de giek). Dit zijn toch wel de maatwerkzaamheden waar onze monteurs graag aan werken. We kunnen spreken van een mooi eindresultaat. 

Deze krachtpatser is voorzien van twee Powerbox 400 batterijen. De machinist kan hier een volle werkdag op draaien zonder wissel. We kunnen opnieuw spreken van een mooi eindresultaat en in het onderstaande fotoalbum kan je dit ook goed zien. 

Wij hebben Entjes BV blij mogen maken met een deze prachtige Develon DX355LC-7 en daarop nog enkele opties mogen leveren:

  • Freshfilter overdruk voorbereiding;
  • Topcon GPS;
  • Hydraulische snelwissel CW30;
  • Kantelstuk;
  • Treeplank over de volledige zijde, aan beide kanten;
  • Raamfolie;
  • Rvs-klompensteun aan de cabine.

Wij wensen Entjes BV heel veel fijne, veilige en emissieloze draaiuren toe.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting ervan.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte