Nieuwe DX57W-7 voor Derikx Infra

15 april 2024

Eind maart reden wij met de Staad combinatie, met daarop een splinternieuwe midigraver, naar het Limburgse kerkdorpje Haelen voor de aflevering van deze machine. We gingen op bezoek bij onze klant Derikx Infra, veelal actief in de groen-, grond- en infrasector.

Deze nieuwe zuinige en krachtige Develon DX57W-7 Stage V midigraver komt in de plaats voor een andere Develon DX57W-5 midigraver, waarmee Derikx vanaf 2020 zo goed als probleemloos heeft gedraaid. Deze machine is destijds door Derikx ook bij ons gekocht en is nu weer mee teruggegaan naar Veghel (ter inruil).

Bij de aflevering van een nieuwe machine is een demonstratie te allen tijde inbegrepen. Heel fijn om ook samen met de machinist even de nieuwigheden door te spreken. Bij Derikx was men sowieso erg te spreken over het gehele traject. De communicatie rondom de opbouw en de aflevering is geheel naar wens verlopen, aldus Dhr. J. Derikx, eigenaar van Derikx Infra. 

Wij hebben Derikx Infra met daarbij de machinist blij mogen maken met een splinternieuwe DX57W-7 en hebben daarbij nog enkele opties op mogen bouwen:

  • BMAIR ovedruk compleet;
  • Wiejelo automatische vetsmering;
  • Omkeerbare trekhaak in dozerblad;
  • Eurosteel hydraulische snelwissel;
  • Tianli op zwarte velg.

Wij wensen Derikx Infra heel veel fijne en veilige draaiuren toe.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte