Onthulling eerste elektrische graafmachine bij Fa. Kamphorst te Ermelo

08 mei 2024

Donderdag 14 maart was een speciale dag voor de Firma Kamphorst, op deze dag werd hun nieuwe elektrische graafmachine onthult. Een feestelijke gelegenheid in Gelderland, in Ermelo om precies te zijn. Niemand minder dan de burgemeester onthulde deze nieuwe emissieloze graafmachine.

De firma Kamphorst is al ruim 60 jaar een vertrouwde onderneming voor allerlei projecten en klussen: van grond-tot sloopwerk, van agrarisch loonwerk tot afvalinname en recycling. De nieuwe elektrische krachtpatser, voorzien van een Powerbox 400, zorgt ervoor dat machinist Lesley Schalm er volle werkdagen emissieloos mee kan draaien. Met deze elektrische mobiele graafmachine zullen vooral grondverzet werkzaamheden worden uitgevoerd.

In samenwerking met de Kruyf Mechanisatie (de Kruyf) is deze machine door de Kruyf vol trots bij de klant afgeleverd. Vanuit Staad hebben wij geholpen bij het subsidietraject en na de toekenning ervan bij het proces rondom de ombouw van de conventionele machine naar een geheel emissieloze machine. 

De Kruyf uit Nijkerk (eveneens Gelderland) heeft de Firma Kamphorst blij mogen maken met een splinternieuwe DX165W-7 Electric mobiele graafmachine en daarbij hebben wij nog enkele opties mogen leveren/ opbouwen:

  • BMair overdruk voorbereiding;
  • Stalen gepoedercoate voor en achter spatborden;
  • Wiejelo automatische vetsmering;
  • Hijsoog op lepelsteel;
  • Raamfolie (houd 80% van het zonlicht tegen). 

De Kruyf regelde ook nog enkele extra’s die de aannemer uit Ermelo op zijn wensenlijst had staan zoals GPS en een draaikantelstuk van Steelwrist.

Wij wensen Firma Kamphorst, maar zeker ook machinist Lesley, heel veel fijne, veilige en emissieloze draaiuren toe. En via deze weg bedanken we ook de Kruyf voor de prettige samenwerking.

NOG MEER WETEN OVER DEZE MACHINE?
Na de aflevering van deze prachtige machine is er ondertussen al volop over geschreven en die artikelen willen we je zeker niet onthouden. Via deze weg de linkjes naar deze (extern geschreven en gepubliceerde) artikelen met daarin enkele ervaringen met de machine, maar ook wat meer achtergrondinformatie zoals de totale draaitijd, de laadinfra en meer. Ontdekt het zelf:

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting. (Credits afbeeldingen: De Graaf fotografie)

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte