Op de koffie bij machinist Jan

11 juni 2020

Grondverzetbedrijf Lokhorst BV uit Epe heeft in April dit jaar een fraaie jong gebruikte Doosan DX300LC-5 aangekocht bij Staad. We zijn benieuwd naar de ervaringen van machinist Jan Schoneville als we hem in het werk ontmoeten. Jan: "Mijn vorige machine was ook een Doosan daar heb ik altijd goed mee kunnen draaien. Er is nu ook wel een vergelijk geweest met een ander merk, maar vanwege de sterke (hef)prestatie is het toch weer een Doosan geworden. Ik moet best wel wat last kunnen tillen in mijn werkzaamheden dus daar is in de investering zeker geen concessie in gedaan. Ik ben er super tevreden mee, deze Doosan is weer een stap vooruit. Nogmaals mijn andere heeft prima gefunctioneerd, maar met deze Doosan DX300LC-5 merk je ook de ontwikkelingen die Doosan heeft doorgemaakt. Alles is weer net wat sneller, soepeler, mooier en zeker nog comfortabeler. De machine is jong gebruikt aangekocht, maar hij ziet er echt uit als nieuw. Ook de opbouw van de GPS- en overdrukvoorbereiding is strak gemonteerd, dat hebben ze goed gedaan bij Staad. Ik heb de machine zelf nog wat verfraaid met extra veiligheidslampjes en dat maakt deze Doosan ook echt mijn machine. Ik ben er blij mee en draai er met veel plezier op."

Vanuit Staad danken we Jan voor het delen van zijn ervaringen en wensen hem nog heel veel veilige en plezierige draaiuren toe.

De verkoop van jong gebruikte machines heeft een enorme groei doorgemaakt afgelopen jaren bij Staad. De afdeling gebruikte machines heeft betrouwbare contacten om goede jong gebruikte machines scherp in te kopen die nog jaren prima kunnen functioneren in een professionele werkomgeving. Vaak halen deze ingekochte machines de gebruikte websitepagina van Staad niet omdat ze direct bij inkoop al gereserveerd/ gekocht worden door een potentiĆ«le geĆÆnteresseerde. Inkopers die interesse hebben in een jong gebruikte machine doen er verstandig aan om hun vraag bij een Staad verkoper kenbaar te maken, vanuit Staad gebruikte machines kan er dan succesvol gezocht worden naar de juiste invulling.

Meer nieuwsberichten

20210601 Doosan Dx140w Action 01 Editweb

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte