Soms loopt het allemaal net even anders als dat je zou willen..

11 december 2018

Ook bij Staad en Doosan loopt niet altijd alles op rolletjes. De Doosan DX235LCR-5 voor EVS infrabouw heeft een moeizame opstart gehad, de machine had vrijwel vanaf het begin af aan unieke problemen en storingen. Diverse keren is de servicedienst van Staad op locatie bezig geweest om de problemen met deze Doosan DX235LCR-5 uit de machine te krijgen. Helaas voor Staad en EVS niet met het gewenste resultaat. Er was ook geen referentie voor de specifieke storingen, bij diverse andere Doosan DX235LCR-5 graafmachines waren deze problemen er niet.

Gezamenlijk wordt besloten om de machine naar binnen te halen om hem in de werkplaats volledig binnenste buiten te keren om te achterhalen waar de oorzaak van de storing vandaan komt en tevens de gewenste aanpassingen te maken op verzoek van EVS.

Deze keer wel met het juiste resultaat, de machine draait inmiddels enkele maanden storingsvrij en naar groot genoegen van de machinist van EVS.

"Optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn", dat is waar Staad het bestaansrecht aan ontleent. Uiteraard doen we er met team Staad iedere dag alles aan om onze klanten vanaf het eerste moment tevreden te stellen maar mocht het nodig zijn dan komen we erop terug en gaan we voor de oplossing zodat we onze belofte in stand kunnen houden.

Laat het ons zeker weten als we u ergens mee kunnen helpen, ook als het gaat om onderdelen met de laagste prijsgarantie, nieuwe-, gebruikte- of verhuurmachines. 

Staad is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuurmachines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte