Staad heeft onlangs een fraaie DX170W-5 afgeleverd bij M. Biemans Group uit Deurne

21 december 2018

Dit is de 2e Doosan DX170W-5 voor M. Biemans, de vorige is een jaar eerder in gebruik genomen.

Op de bedrijfslocatie in Deurne hebben we contact met machinist Rick Beerkens: ”Deze Doosan DX170W-5 ligt fijn in de hand en draait vrij rustig. Ik kan bij 1300 toeren prima afwerken en gebruik 1700 toeren als de knijper eraan hangt dan gebruik ik het juiste vermogen en geeft deze Doosan DX170W-5 de power die ik op dat moment nodig heb. In de basis is dit echt wel een sterke en fijne machine. Natuurlijk heb ik vooraf ook contact gehad met mijn collega die zijn Doosan DX170W-5 een jaar eerder in gebruik heeft genomen en al de nodige uren heeft gedraaid met zijn machine.  

Ik wil zeker nog wel persoonlijke instellingen aan laten passen door Staad die ik bij het gebruik ervaar en waar ik verbeteringen in zie. Wat dat betreft heb ik ook wel een eigen specifieke voorkeur hoe ik graag wil dat deze Doosan DX170W-5 voor mij werkt. Ik ga ervan uit dat de servicemannen van Staad dit voor mij fixen, dan ben ik echt dik tevreden."

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte