TKD 2023 aftermovies + fotoalbums

16 juni 2023

Tijdens de TKD zag je al verschillende foto-updates voorbij komen, maar we sluiten de Technische Kontakt Dagen / TKD af met 2 hele mooie aftermovies.

Op de spetterende beelden van de Develon movie is te zien hoe dat wij met zijn allen de nieuwe naam: DEVELON Europe op de kaart hebben gezet. De Develon machines in de demobakken draaiden elke dag volle bak, zoals het hoort. Je moet gewoon zelf ervaren hoe onze top graafmachines draaien en reageren. En van deze mogelijkheid maakten enorm veel bezoekers gebruik. 

Op de Electric Construction Equipment movie zie je hoe een 'groen hart' in de grootste zandbak van Europa eruit ziet. Ook is te zien hoe dat wij de vele bezoekers kennis hebben laten maken met een divers aanbod aan elektrische machines, waarvan de DX165W Electric. Daarnaast kan je zien dat wij graag onze informatie delen, niet alleen over de machines maar juist ook over de bijbehorende laadinfra en meer. Dit deden we door het geven van interessante kennissessies. 

Bedankt aan alles en iedereen die dit mogelijk én tot een succes heeft gemaakt. Kijk snel mee en geniet nog even lekker na, dat doen wij ook. Tot de volgende TKD in 2025.


Video: Develon - Aftermovie


Video: Electric Construction Equipment (ECE) - Aftermovie

Fotoalbums Develon en Electric Construction Equipment

Bekijk hieronder de gemaakte fotoalbums van alle 3 de TKD dagen. 3 hele mooie en sfeervolle samenvattingen van beide stands.

Fotoalbum dag 3 - 10 juni 2023

Fotoalbum dag 2 - 09 juni 2023

Fotoalbum dag 1 - 08 juni 2023

Veel kijkplezier.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte