Top job zonder opleiding?

30 maart 2023

Met regelmaat hebben wij hele mooie vacatures beschikbaar. Bij de meeste vacatures kunnen wij op voorhand een mooi rijtje aan specificaties vermelden, een daarvan is opleidingsniveau. Als dit bekend is kunnen wij daar vaak ook een genoten opleiding bij benoemen. Maar wat nou als de “opleiding” voor een vacature eigenlijk niet bestaat? Dan zorgen wij ervoor dat deze wel be-Staad?

Nee, dat nou ook weer niet. We gaan zelf geen opleiding ontwikkelen maar gaan er wél voor zorgen dat jij “goed opgeleid” gaat worden. Dit doen wij door o.a. extra tijd in jouw ontwikkeling te investeren. Wij zullen je alle uitleg geven die je nodig hebt en je daarbij ondersteunen. Geduldig zijn wij ook, we geven het altijd een goede kans!

En eerlijk gezegd kunnen we ook niet anders, wij zullen ook zeker niet de enige zijn. Soms ontstaan er nieuwe mogelijkheden waaraan een invulling gegeven moet worden. En dan pakken wij maar al te graag samen met jou aan. O.a. door je intern verder op te leiden.

Praktijkvoorbeeld van een vacature “zonder” opleiding

Praktijkvoorbeeld van een vacature “zonder” opleiding

Momenteel staat er een vacature open waar geen kant en klare opleiding voor bestaat: Homologatie engineer. Top job als je het ons vraagt! De meeste overeenkomsten voor deze baan komen voort uit de hbo-studies werktuigbouwkunde/ automotive. Wanneer je deze, of een soortgelijke hbo- of wo opleiding op zak hebt dan is dat een goede en zeker ook gewenste basis. Maar de echte specialisatie tot Homologatie engineer krijg je hier bij ons intern.

Het spreekt voor zich dat je al wel enig gevoel en/of affiniteit moet hebben met de vacature, dan groei je er vaak sneller in. De ontwikkelingen in onze branche gaan snel en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee, maar dat maakt het juist heel erg interessant. Je blijft jezelf dus net als ons continu ontwikkelen. En je doet het niet alleen, we doen het echt samen!

Ben jij (bijna) klaar met je hbo- wo studie? Of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je meteen aan de gang en sta je ervoor open om intern nog verder en meer gericht opgeleid te worden? Bekijk dan snel de vacature voor Homologatie engineer bij Staad. Wij kijken uit naar je reactie!

Als je vragen hebt over deze vacature neem dan zeker even contact met ons. Bel, app of e-mail met Carmen van den Hurk (afdeling HR): +316 15 83 15 02 of via: sollicitatie@staad-groep.nl 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte