Twee nieuwe Doosan voor Knipscheer Infrastructuur uit Almere

12 maart 2019

Onlangs heeft Staad twee nieuwe Doosan machines afgeleverd bij Knipscheer Infrastructuur uit Almere: een Doosan DX140W-5 en een Doosan DX255LC-5. Beide machines zijn zeer compleet uitgerust. 

Zo is de Doosan DX140W-5 bijvoorbeeld voorzien van een Engcon EC214 tiltrotator, L.I.S., Groeneveld automatische centrale vetsmering type Twin met 21 smeerpunten, een extra grote gereedschapskist in de onderwagen, stalen spatborden in lange uitvoering, overdruk voorbereiding en GPS voorbereiding. Ook de Doosan 255LC-5 is voorzien van een Groeneveld automatische centrale vetsmering type Twin, maar dan met 19 smeerpunten. Daarnaast heeft de Doosan 255LC-5 een Engcon EC226 tiltrotator, een extra hijsoog op de lepelsteel met CE, opklapbare treeplank en een Freshfilter overdruk systeem. Beide machines zijn gespoten afgeleverd in de bedrijfskleuren van Knipscheer.

Voor Knipscheer zijn dit de eerste Doosan machines die zijn ingekocht bij Staad, na de herverdeling van het Doosan dealergebied. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar de ervaringen van Knipscheer. Daarom hebben we een afspraak met Erwin vd Brink, chef werkplaats. Erwin is mede verantwoordelijk voor de uitvoering en de opbouw van nieuwe Doosan machines bij Knipscheer.

We vragen Erwin hoe het verkoop-, opbouw- en aflevertraject is verlopen bij hun eerste kennismaking bij Staad. Erwin: "Ik ga niemand naar de mond praten, maar zoals dit door Staad is opgepakt en uitgevoerd daar kan ik geen onvertogen woord over loslaten. Vanaf het eerste contact is er duidelijk en helder geschakeld over wat we wel of niet op onze machines wilden hebben. In het opbouw traject zijn de details van opbouw goed vastgelegd, zodat hier geen misverstanden over konden bestaan en Staad heeft heel flexibel en professioneel onze latere aanpassingen doorgevoerd. De manier waarop dit door Theo van Dongen en zijn opbouwmannen is uitgevoerd, verdient van ons alleen maar lof. Dit is onze eerste kennismaking met Staad, maar als dit het niveau van samenwerken is dan zal dit echt niet de laatste Doosan zijn."

We vroegen Erwin ook of er iets is waar hij Staad in verder zou helpen, zodat we het een volgende keer beter kunnen doen. Erwin: "Echt in dit traject zijn er op dit moment geen verbeteringen. Als ik iets aan zou moeten halen, dan zou ik wel extra Doosan training willen voor een aantal van onze werkplaatsmonteurs, zodat we nog meer onderhoud/service en eventueel reparatie zelf zouden kunnen opvangen.” Komt dat goed uit: we verblijden Erwin met het nieuws dat Staad dit jaar trainingsmodule's gaat opzetten om aan deze vraag te voldoen.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden je optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag jouw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte