Van Lankveld grond- weg- en waterbouw uit Boekel heeft in een paar maanden tijd drie spiksplinternieuwe Doosan's gekocht bij Staad

03 oktober 2018

Het betreft een Doosan DX160W-5, een Doosan DX235LCR-5 en een Doosan DX170W-5.

Rick en Joey van Lankveld zijn duidelijk over de nieuwe investeringen:"Wij zijn een relatief jong, energiek en veelzijdig bedrijf met een professionele uitstraling en oog op de toekomst. Als uitbreiding op ons machinepark zijn we zorgvuldig te werk gegaan. We hebben meerdere merken uitgenodigd voor demo's en offertes. Staad en Doosan waren ons natuurlijk wel bekend al hadden we er nog nooit zaken mee gedaan. Op lopende projecten waar wij aan het werk zijn staan ook met grote regelmaat Doosan machines te draaien en we hoorden daar goede verhalen over Staad en Doosan.

De manier waarop we bij Staad zijn begeleid in het investeringstraject heeft ons doen besluiten tot deze aankopen. Goede demo's, nette aanbiedingen, duidelijke afspraken en kwaliteit leveren waren belangrijke punten om over te gaan op de aankopen. Tot op de dag van vandaag zijn we op geen enkel moment teleurgesteld in onze aankopen, dus als het zo blijft zijn wij tevreden. Natuurlijk zijn er wel eens wat kleinigheden aan de machines geweest maar dat wordt dan door de service mannen van Staad snel en kordaat opgelost. Wij zitten met ons bedrijf in Boekel, dat is dicht bij Veghel maar als we verder van huis zijn hebben we dezelfde ervaring, ze zijn er gewoon snel bij als het echt moet met het juiste gereedschap en de juiste kennis. Dat is echt fijn samenwerken."

De Doosan DX235LCR-5 heeft onder andere ZF Heavy-duty assen, Engcon tiltrotator, automatische vetsmering en is Trimble ready gemaakt. De DX170W-5 is o.a. uitgerust met een verchroomde uitlaat, omkeerbare trekhaak en heeft een extra camera aan de rechterzijde. De DX165W-5 is uitgerust met Groeneveld centrale vetsmering, Engcon EC214 tiltrotator en Trimble 3D GPS Earthworks.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag partner uw zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte