Vele jaren ervaring in de expertise als ripper

01 oktober 2020

Aan de N3 bij Papendrecht, vind je de Doosan DX300LC-5 met als machinist en ondernemer Harry van de Rijdt. Harry is 33 jaar en al vanaf zijn 18de ondernemer. Hij werkt samen met 15 a 20 ZZP’ers die als flexibele schil fungeren om zijn werkzaamheden tot een succes te maken. Omdat hij iedere week weer op een ander project staat met andere wensen, huurt hij bij Staad zijn Doosan graafmachines. Hij vertelt over zijn interessante werk en wat huren voor hem betekend.

Met zijn werk als ripper en veel nachten doorwerken is deze baan niet voor iedereen weggelegd. Harry vertelt dat er veel mensen een mening over hebben. Wij zijn echter zeer onder de indruk. Het is een specialistisch beroep waar een echte krachtpatser aan te pas moet komen. Wij halen de complete asfalt laag van het beton. De afgelopen, ik denk wel, dertig jaar hebben ze hier asfaltlaag over asfaltlaag neergelegd. Dit komt alleen niet ten goede voor weg. Daarnaast golft het asfalt heel erg voor en na het brugdek, wat wij rippen zodat de golven verwijderd kunnen worden om ook daar het beton te kunnen repareren om eventuele chloride schade te kunnen voorkomen. Daarna ruimen we alles op wat we hebben weggehaald aan asfalt. Mijn collega noemt zichzelf ook wel handveger en blik, waarna we dan alles schoonmaken en de volgende ploeg komt om er nieuw asfalt op te leggen, aldus Harry.

Doordat mijn werk zo veranderd wat betreft opdrachten en verschillende werken moet ik flexibel zijn in zowel de machines als ikzelf. Daarin heb ik ook een dealer nodig die hierin meedenkt en voor me klaarstaat. Daar ben ik bij jullie super tevreden over. Jullie flexibiliteit en afspraak is afspraak werkt fijn voor mij. Wanneer ik bel omdat ik een machine nodig heb word ik direct geholpen. Daar kan ik op bouwen. Dit is nu mijn derde graafmachine die ik huur bij jullie en dat bevalt tot nu toe goed, zegt Harry.

 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte