Volg gratis online events bij Sitech

21 april 2020

Onze partner Sitech wil ook jou in deze Corona tijd helpen, ondersteunen en adviseren hoe je de bestaande en nieuwe technieken van Trimble toepast in jouw werk. 

Ze doen dat door middel van gratis online trainingen, die jouw investering optimaal laten renderen. Daarnaast verzorgen ze online events voor demosessies en presentaties over nieuwe mogelijkheden. Deze kunnen erbij helpen dat jouw huidige en toekomstige werken optimaal kunnen worden gecalculeerd, voorbereid, uitgevoerd, beheerd, opgeleverd en gepresenteerd. Sitech heeft een breed aanbod zoals je ziet met onderwerpen van de sessies zoals; EarthWorks trainingen, GPS meet- en uitzetapparatuur, Business Center en Trimble status. 

De online events en trainingen zijn interactief opgezet. Er is dus voldoende ruimte voor vragen aan de Sitech product specialist. Check de events op de Sitech website.

Aanmelden voor een training of demosessie
Inschrijven kan via e-mail; info@sitech-nederland.com, vermeld hierin voor welke training of demo je wil in schrijven, het tijdstip, jouw naam en de bedrijfsnaam. Daarnaast mag je ook de gegevens van overige deelnemers binnen jouw organisatie doorgeven. Deelnemers ontvangen circa 1 uur voor het event per e-mail een link naar het online event.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte