Weer nieuwe Doosan DX170W-5 voor Janssen Group Maastricht

06 augustus 2018

Staad BV heeft onlangs weer een fraaie nieuwe Doosan DX170W-5 afgeleverd aan de Janssen Group in Maastricht. We spreken Ruud Willems over de nieuwe investering; "Deze Doosan DX170W-5 is in goed overleg met Staad helemaal naar onze eigen wensen opgebouwd. We willen graag zoveel mogelijk  uniformiteit in ons machinepark en bij Staad is goed geluisterd, deze aankoop is volledig in overeenstemming afgeleverd.  Er staat nog eenzelfde Doosan DX170W-5 in bestelling, deze kan wat ons betreft weer op dezelfde manier worden uitgevoerd. We blijven kritisch en mochten we verbeteringen hebben dan weten we dat we bij Staad op het juiste adres zijn voor de oplossing."

De Doosan DX170W-5 is een betrouwbare graafmachine. Door zijn verstevigde gietstukken, de gesmede stalen scharnieren en de versterkte arm en giek die allemaal tegen een stootje kunnen. Daarnaast grote, robuuste giek- en armcilinders voor een soepele en krachtige werking. En als laatste geavanceerde pen-en-bus-technologie.

Janssen Group is actief in grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen en denkt verder dan de standaard oplossingen. Ze zijn actief in de Benelux en Duitsland. Als familiebedrijf bestaan ze sinds 1965. Hun jarenlange vakmanschap ligt momenteel in handen van de derde generatie. Met een frisse visie werken ze gedegen en innovatief aan projecten. Bij Janssen Group werken 120 medewerkers met een modern machinepark van circa 110 eenheden. Ze bezitten een eigen intermodale up-to-date inrichting voor op- en overslag en recycling.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte