Zeer complete Doosan DX140W-5 voor Van den Tillaar Loonwerk & Grondverzet uit Someren

26 september 2018

Staad heeft onlangs een zeer complete Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Van den Tillaar Loonwerk en Grondverzet uit Someren. De nieuwe Doosan DX140W-5 die standaard al compleet uitgevoerd is, is in opdracht van Van den Tillaar door de opbouwspecialisten van Staad nog van vele extra's voorzien. Een greep uit de opties: Eurosteel hydraulische snelwissel met gecertificeerde hijshaak (7,5 ton), L.I.S., maaikorffunctie, centrale vetsmering, extra gereedschapskist, omkeerbare trekhaak, stalen spatborden voor en achter, extra camera op rechterzijde machine en lepelsteel, 9 LED werklampen, Freshfilter M10 overdruksysteem, Rototilt R4-TE CW, Geofit koppeling en CEJN Multi X Duo 12,5 snelkoppelingen. Door deze uitgebreide opbouw is de nieuwe investering breed inzetbaar voor Van den Tillaar om hun klanten optimaal te bedienen met modern materieel.

Op locatie hebben we contact met machinist Richard: "Ik ben echt tevreden over deze mooie Doosan DX140W-5, hij is zo compleet geleverd dat je tijdens je werkzaamheden gewoon direct de voordelen ervaart. Laatst moest ik een vrachtwagen leeg scheppen en met de extra camera op de lepelsteel heb je natuurlijk uitermate goed zicht op de inhoud van de bak, dat is echt gaaf. Deze Doosan DX140W-5 is echt een genot om mee te werken."

Van den Tillaar is in 1972 opgericht door M. van den Tillaar. De onderneming is gestart als een loonbedrijf en is de afgelopen jaren verder gegroeid tot een modern loon- en grondverzetbedrijf. De sterke punten van Van den Tillaar zijn een gedegen kwaliteit, kennis en flexibele inzetbaarheid van personeel en machines.

Staad is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines. Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe en gebruikte machines of een machine via de verhuur, maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte