Zeer complete nieuwe Doosan DX140W-5 voor van Dinther Grond- & Sloopwerken VOF uit Deurne

31 augustus 2018

Staad heeft onlangs een fraaie en zeer complete Doosan DX140W-5 afgeleverd bij van Dinther Grond- & Sloopwerken uit Deurne. We treffen Rick van Dinther aan tijdens werkzaamheden op een moment dat hij al ruim 300 uur met de machine heeft gedraaid. We vragen Rick naar zijn ervaringen: "Mijn vorige machine was ook een Doosan en die heeft echt bijzonder gepresteerd. Buiten de onderhoudsbeurten om heeft deze machine mij maximaal 250 euro per jaar extra gekost en daar was toch ruim 15.000 uur mee gedraaid.  Deze nieuwe Doosan is ook niet echt te vergelijken met mijn vorige. Deze Doosan DX140W-5 is echt veel completer, niet alleen door de bijgekochte opties en aanbouwdelen, maar ook zeker op het gebied van uitstraling en gebruiksgemak zijn professionele stappen gemaakt door Doosan en Staad. De manier waarop je bij Staad begeleid wordt in de aankoop van de machine, tot en met de opbouw en aflevering dan merk je dat ook daar enorme stappen zijn gemaakt. Tot in de kleinste details wordt de machine doorgesproken en daar waar nodig oplossingen en suggesties aangedragen om je werk goed en met plezier uit te kunnen voeren. Dat vind ik prettig zakendoen, ik kan alleen maar zeggen dat ik op dit moment uiterst tevreden ben."  

De DX140W-5 heeft het vermogen nog productiever te zijn. De DX140W-5 kan de zwaarste taken aan met doeltreffende, betrouwbare presetaties die tijd en geld besparen. Door een verbeterd hydraulisch systeem zodat de motor efficiënter gebruikt wordt. Zodat er comfortabeler, soepeler en nauwkeuriger te werk kan gaan. De combinatie van hogere graafkrachten, hefvermogens en tractiekrachten biedt u de prestaties waar u van op aan kunt, dat in, dag uit. Daarnaast betekent lager brandstofverbruik dat u de kosten en mileubeslasting laag houdt. 

Van Dinther Grond- en Sloopwerken beschikt over ruim 10 jaar ervaring als het gaat om werkzaamheden in de grond- en sloopwerken. Van Dinther is werkzaam voor bedrijven, overheden en particulieren. Dankzij de vele projecten die Van Dinther Grond- en Sloopwerken reeds heeft gerealiseerd beschikken ze over voldoende kennis en kunde om voor iedere klant een oplossing aan te bieden als het gaat om grond- en sloopwerk in de breedste zin van het woord. Voor de uitvoeringen van de werkzaamheden werken wij met de volgende machines: mobiele graafmachine, minigraver, loader, mini loader en kraanwagen.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte