We doen het veilig of we doen het niet

Leuk om je binnenkort te mogen verwelkomen

We kijken ernaar uit om je binnenkort in onze werkplaats te verwelkomen. Om te zorgen dat iedereen dan zo spoedig mogelijk aan het werk kan, hebben we op deze pagina een aantal van onze huis- en veiligheidsregels geplaatst. Voor jouw en onze veiligheid, vragen we je onderstaande informatie aandachtig door te nemen, nog voordat je in onze werkplaats aan het werk gaat. Zo kan iedereen op een verantwoorde en veilige manier te werk gaan. 

Aanmelden bij aankomst

Bij een goede werkdag hoort natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Bij aankomst via de hoofdingang kan je jezelf melden bij je desbetreffende contactpersoon, dit gaat via de zuil die je gelijk aantreft bij binnenkomst. Neem daarna gerust iets te drinken, tegenover de aanmeldzuil tref je de koffie- en thee automaat. Ga er eventueel even lekker bij zitten, terwijl je contactpersoon naar je onderweg is. 

Leefregels werkplaats

Binnen de werkplaats hebben we een aantal leefregels waarmee we ieders veiligheid en werkplezier borgen:

  • Afhankelijk van de werkzaamheden zijn er verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) verplicht. Het is te allen tijde verplicht om te beschikken over een werkoutfit inclusief hand- en werkschoenen. Afhankelijk van de werkzaamheden kan het ook nodig zijn om een veiligheidsbril en/of gehoorbescherming te dragen;
  • Een oogdouche is te vinden in de kleedkamer;
  • Om 10.00, 12.30 en 15.00 uur zijn er gezamenlijke pauze momenten.  

Elektrische machines

Bij het werken aan, of binnen het hoogvoltagesysteem van elektrische machines, hanteren wij een aantal additionele stappen:

  • Toepasselijk op de werkzaamheden wordt er een uitleg gegeven omtrent de machine en de afwijkingen met een diesel variant;
  • Voorafgaand aan de werkzaamheden dient er altijd goedkeuring van de contactpersoon gegeven te worden;
  • Machines worden altijd veiliggesteld in samenspraak met een van onze collega’s. Er wordt een strikt vierogenprincipe gehanteerd;
  • Bij bepaalde werkzaamheden kan het nodig zijn om in het bezit te zijn van een geldig NEN 9140 certificaat. Indien benodigd kan hierom gevraagd worden;
  • Wij hanteren een aanwijsbeleid, als bedoelt in de NEN 9140, voor werkzaamheden aan een hoogvoltagesysteem van een elektrische machine. 

Ontruimingsplan

De ontruimingsplannen zijn op verschillende locaties in het pand te vinden. Bij eventuele vragen kan je terecht bij je contactpersoon. In het geval van een ontruiming bevindt de verzamelplaats zich buiten de poortingang, bij de Staad reclamezuil bij de oprit aan straat.

De hoofdingang is te bereiken via de voorzijde van het pand. Om bij de voorzijde te komen, dien je vanaf de poort, langs het gehele pand te navigeren. 

Aanmelden en ondertekenen

Wanneer je bovenstaande informatie goed hebt doorgelezen mag onderstaande formulier ingevuld en ondertekend worden. Je ontvangt na het verzenden een kopie van het ingezonden formulier. Mocht je op voorhand nog vragen hebben over bovenstaande informatie dan kan je te allen tijde contact opnemen met je contactpersoon. Uiteindelijk is een aanmelden en digitale krabbel voor je bezoek wel verplicht. 

Gegevens

Voor akkoord met inhoud zoals toegelicht op deze pagina, gelezen en begrepen.
Wissen
DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte