Develon DX50Z-7 midigraver voor NVS Sloop & Infra BV

12 december 2023

Eind november gingen wij op pad om een nieuwe midigraver af te leveren bij NVS Sloop & Infra BV in Haaren. Haaren is een dorp in de Noord-Brabantse gemeente Oisterwijk en daar leverden we hun nieuwe aanwinst netjes op locatie af.

Bij deze aflevering hebben we zoals altijd de tijd genomen om de machine verder uit te leggen, altijd goed en leuk om te doen. Deze keer waren er meer belangstellenden aanwezig en dat maakt het extra leuk. Zeker wanneer je deze mensen allemaal ziet glunderen wanneer we aan komen rijden.

Machinist Niels, die veelal met deze machine gaat draaien, was niet bij de uitleg aanwezig maar ook hij weet zijn weg naar Staad te vinden als dat nodig is. Niels heeft veel ervaring met diverse grondverzetmachines en dat gaat met deze nieuwe midi helemaal goed komen.

We hadden onlangs nog even contact met Niels voor wat fotomateriaal van deze machine. Hij heeft ons een mooi setje afbeeldingen aangeleverd van een machine die zeker gezien mag worden. 

Wij hebben NVS Sloop & Infra BV blij mogen maken met de Develon DX50Z-7 en deze nog van enkele opties mogen voorzien: 

  • GP-equipment snelwissel.
  • Bakkenset (2 stuks: puinriek en slotenbak);
  • Wiejelo automatische centrale vetsmering.

Wij wensen NVS Sloop & Infra BV veel succes met deze nieuwe machine en machinist Niels veel fijne en veilige draaiuren toe. 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting ervan.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte