“Deze Doosan DX160W-3 staat prima zijn mannetje in het straatwerk.”

11 december 2019

Rondom Amersfoort draait een fraaie Doosan DX160W-3, onlangs aangekocht door Heenck Grondwerken uit Stroe. We treffen Johan Heenck aan, hij draait als eigenaar zelf op zijn nieuwe aanwinst. “En dat voelt goed!”

Hij vertelt. "Dit is mijn eerste Doosan. Via via ben ik bij Staad uitgekomen. Ik zit veel in het straatwerk en daar kan deze Doosan DX160W-3 prima zijn mannetje staan. De machine is vrij compleet opgebouwd, met allerlei extra opties die het werk makkelijker maken. Maar dat niet alleen, de opties geven de machine ook een volwaardige uitstraling. Het oog wil immers ook wat!”

De Doosan DX160W-3 van Heenck is onder andere uitgevoerd met een Engcon EC219 tiltrotator in DC2 uitvoering, giekvering, inklapbare treeplank, RVS beschermplaat bij instap van de cabine met het Doosan-logo, Groeneveld centrale vetsmering type Twin met 21 smeerpunten, kunststof spatborden en een omkeerbare trekhaak in het dozerblad.

De machine van Heenck was niet nieuw, maar een gebruikte. “Je ziet trouwens ook bijna niet dat het om een jong gebruikte machine gaat”, vertelt Johan daarover. “Hij is in een goede conditie afgeleverd. Ik ben in het aankooptraject eerst bij Staad naar de machine gaan kijken. Cor Verbeek heeft mij daar prima in begeleid. Ik vind het bijzonder hoe Staad het hele proces oppakt, van eerste contact tot aflevering én daarna. Ondanks dat Staad in mijn ogen een groot bedrijf is - blijft ieder contact persoonlijk en is alles erop gericht om mij als klant te ondersteunen voor een optimaal presterende machine. Dat bevalt echt prima tot dit moment. Ik ben blij met de aankoop."

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte