Doosan DX170W-5 afgeleverd bij Loon- en Grondwerkbedrijf W. Huybregts BV uit Zundert

18 juli 2018

Staad BV heeft onlangs een mooie Doosan DX170W-5 afgeleverd bij Loon- en grondwerkbedrijf W. Huijbregts uit Zundert. Op locatie hebben we contact met machinist Ralph, voorheen werkte hij op een Doosan DX140. We vragen hem naar het verschil. Ralph hierover: "Het is een fijne machine, waarbij de vernieuwing net allemaal weer wat fijner en comfortabeler werken. Vanuit Staad zijn ze bereid om te luisteren naar mijn persoonlijke wensen en ervaringen en daar waar nodig, in overleg met onze eigen werkplaats, aanpassingen of oplossingen op toe te passen. Ik vind het Engcon draai kantelstuk is echt heel fijn werken en het valt me op dat de machine sterk is op zijn rijwerk. Ik ga met plezier naar mijn werk en met goed en mooi materiaal kun je ook goed en mooi werk maken."

 

Staad BV heeft de Doosan DX170W-5 naar de wensen en eisen van Loon- en grondwerkbedrijf W. Huijbregts opgebouwd met o.a. Engcon EC219, een overdruk voorbereiding, extra Led lampen, gekeurde hijslat onder de lepelsteel, afneembare trekhaak in het dozerblad, een extra gereedschapskist, kunststof spatborden en een extra zwaailamp. 

W. Huybregts Loon- en grondwerkbedrijf is ongeveer in 1985 opgericht. Ze voeren agrarische loonwerken uit maar daarnaast doen ze ook GWW, cultuurtechnische werkzaamheden, sloopwerkzaamheden, verhardings- en rioolwerkzaamheden. Naast alle loon en grondwerkzaamheden houden ze zich ook bezig met inname van afvalstoffen en uitvoeren van transportwerkzaamheden.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte